Skicka din förfrågan Spontanansökan
Skicka din förfrågan Spontanansökan
top-image
Gå tillbaka

Microsoft Cloud for Healthcare – se hur kombinationen av teknologi och Sii:s experters erfarenheter hjälper till att skydda patienternas liv och hälsa

COVID-19-pandemin och begränsningar som härrör från den har visat att sjukvårdssektorn kräver moderna, pålitliga lösningar för att svara mer effektivt på kriser. Behovet att förbättra kommunikationsprocessen med patienten och organisationen av alla aktiviteter som relaterade till hälsoskydd har blivit särskilt viktiga. Ett av de moderna tekniska verktygen som svarar mot dessa förändringar är lösningen Microsoft Cloud for Healthcare. Sii Polen har startat det pågående programmet för Dynamics 365 for Healthcare och implementerar nu framgångsrikt D365-baserade projekt på den här marknaden.

Effektiv sjukvårdsledning med Microsoft Cloud for Healthcare

Microsoft Cloud for Healthcare tillhandahåller en omfattande uppsättning verktyg för sjukvårdssektorn. Som en blandning av Microsoft Dynamics 365, Microsoft 365 och Microsoft Azure, accelererar den implementeringen av lösningar av sjukvårdsorganisationer. Patienter, leverantörer och processkoordinatorer kan utföra dagliga uppgifter i ett modernt men välbekant användargränssnitt som erbjuder hög funktionalitet. Här kan du finna moduler som:

  • Vårdledning: koordinering och hantering av uppgifter/planer/medicinska team
  • Hemsjukvård: planering och koordinering av hembesök
  • Servicecenter för patienter: individanpassad patientvård med en 360-graders vy

Dessutom stöder systemet inköp, lagerhantering, beställning och fakturering. Den är tillgänglig i både moln och miljöer på plats, och inkluderar uppgiftsflöde och godkännandeprocesser så väl som rapportering och affärsintelligens.

– Med tanke på den omfattande IT- miljön som tillhandahålls av Microsoft och de vertikala branschlösningar, kommer detta tillvägagångssätt att vara en fördel för kunder som beslutar sig för att samarbeta med oss. Det är därför vi bjöd in Sii till programmet. Sii är företaget som täcker alla teknikområden som erbjuds av Microsoft och har omfattande erfarenhet på sjukvårdsmarknaden – säger Monika Burdach, Partner Development Manager på Microsoft.

Hur kan ett modernt tillvägagångssätt för patientvård se ut?

Med integrerade Microsoft-lösningar är det möjligt att omvandla närmandet till patienten, och ta hand om deras hälsa och förutse krissituationer.

– God användning av Microsoftbaserade verktyg låter företag skapa en helt ny patientupplevelse – säger Artur Rusek, Business Development Manager vid Sii. – Låt oss föreställa oss en patient som vill boka en läkartid. De loggar in på systemet och väljer rätt datum, och efter ett tag, får de ett SMS med en länk till ett MS Teams-möte. Under tiden skickar ett system som drivs av PowerApps information om sina hälsoparametrar till doktorn. Under mötet har läkaren redan all information som behövs på instrumentpanelen som förberetts i Dynamics 365 och Power BI, och kan fatta bättre beslut som är relaterade till behandlingen – tillägger han.

Och detta är bara början på ett nytt tillvägagångssätt till effektiv sjukvård som kan inkludera bättre hantering av medicinska team och individanpassad patientvård.

Dynamics 365 i Siis sjukvårdsprojekt

Microsofts tekniska ekosystem med Sii:s kompetens bidrar till digitalisering av processer, eliminering av mänskliga misstag, förbättring av effektivitet och förutsägbarhet, minimering av verksamhetskostnader, och ökning av dess effektivitet samtidigt.

Sii:s experter bevisar det i ett projekt för Beckton Dickinson, ett ledande företag inom den globala medicintekniska marknaden, som mötte utmaningen att förbättra sina säljledningsprocesser. Baserat på Power Apps’ teknik färdigställde ett dedikerat expertteam ett verktyg som försåg säljavdelningarna med kunskapen och informationen som behövs för att fatta försäljningsbeslut och optimera priser. Du kan läsa mer om projektet här.

Ett annat viktigt projekt utfördes för en av Sii:s tyska klienter. Sii:s experter skapade en Power Apps-baserad portal för kommunikation och hantering av vaccinationsregistrering. Tack vare lågkodstekniken var det möjligt att leverera projektet under en kort tidsperiod, vilket är avgörande för branschen.

För ett av de modernaste bioteknikföretagen i Europa har Sii levererat flera Dynamics 365-baserade lösningar, genom projektportfoliohantering, till kommunikationsplattformar. Klienten drog fördel av hela Microsofts ekosystem som lät företaget göra det bästa av implementerade lösningar.

– Sii framhåller redan projekt för sjukvårdssektorn och samarbete med dess ledare – förklarar Wojciech Drescher, Chef for Sjukvårdssatningar vid Sii. – Och detta är bara början eftersom i vår försäljningstratt finns det sjukhus, distribution, försäljnings- och produktionsföretag som vi hjälper att skapa marknadsfördelar– tillägger han.

Om du vill lära dig mer om lösningar för sjukvård, gå till vår webbplats.

Du gillar kanske även

Fler nyheter

SUBMIT

Detta innehåll är endast tillgängligt på engelska.

Är du säker på att du vill lämna sidan?

Some content is not available in Swedish, so you will be redirected to the English version of the website.
Would you like to continue?

Are you sure you want to leave this page?